PROTAGONISTES!

22. LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... NA RAQUEL

Dijous 19 de maig ha vingut sa mamà de na Raquel i ens han mostrat a fer uns pompons molt monos. Na Raquel ens ha repartit dos cercles i un tros de llana a cadascú, llavors ens hem fixat com havíem d'embolicar la llana... Hem anat embolicant fins acabar la llana, després sa mamà de na Raquel ho ha tallat i fermat i... ja hem tingut el pompón fet!
Ens ha fet molta gràcia, moltes gràcies!


21. LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... N' AICHA

Dijous 12 de maig ha vingut sa mamà de n'Aicha. Ens han mostrat a fer galletes i també n'hem provades unes que han duit cuites de casa. Han estat molt bones! També sa mamà ens ha contat algunes tradicions del seu país i ens ha mostrat fotos del seu darrer viatge al Marroc.
Gràcies per la visita!


20. LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... NA ROSER

Dijous 5 de maig ha vingut sa mamà de na Roser. Entre les dues ens han contat un conte que s'han inventat a casa: L'arbre de les lletres. Els protagonistes érem nosaltres, els flautistes i hem escoltat ben atents. També hem participat cada vegada que sortia una lletra que coneixíem. Finalment, cadascú ha decorat la seva lletra inicial enganxada a un pal.
Què interessant, moltes gràcies!


19. LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... NA DILETTA

Dijous 21 d'abril han vingut els pares de na Diletta. El seu pare treballa fent pizzes i ens ha mostrat com es fa la massa. Primer ens hem fet uns gorros de cuiners i després tots hem posat les mans a la massa. Hem rigut molt manipulant la farina. 
Gràcies per venir a passar una bona estona!


18. EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... EN LUCAS

Dijous 14 d'abril han vingut els pares d'en Lucas. Ens han mostrat com es fa l'energia de maneres diverses, fins i tot hem descobert una manera divertida de fer electricitat estàtica: fregant un globus al nostre cap!
Ens ho hem passat molt bé, gràcies!


17. EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... EN XAVI

Dijous 7 d'abril ha vingut sa mamà d'en Xavi. Entre els dos ens han mostrat a fer una pilota amb arròs i un parell de globus. Ha estat molt fàcil de fer i ens ha agradat molt jugar-hi.
Hem quedat encantats amb l'activitat, gràcies!


16. EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... EN MARC

Dijous 10 de març ha vingut sa mamà d'en Marc. Ens han contat que per Pasqua tenen la costum d'anar a un bosc a recollir ous de Pasqua i com que prest serà el temps, la seva mare ens ha proposat sortir al pati a cercar-ne! Cadascú s'ha fet una panereta i llavors hem sortit a la recerca dels ous. Quina sort, n'hem trobat molts!
Què divertit, moltes gràcies!


15. EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... N' ADRIÀ

Dijous 25 de febrer han vingut es pares de n'Adrià. Com que li agraden molt els dinosaures, ens han explicat moltes coses d'aquests animals i també ens ha mostrat la seva col·lecció de dinosaures amb la qual li agrada tant jugar.
Ha estat molt interessant, gràcies!


14. LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... NA PAULA

Dijous 18 de febrer ha vingut sa mamà de na Paula i entre les dues ens han mostrat com es fa una coca de iogurt pas a pas. Tots hem ajudat a remenar la massa. A casa, n'havien fet una altra per a poder tastar-la. Na Paula ens han repartit un tros de coca a cada un i ens hem llepat els dits!
Moltes gràcies, hem passat una bona estona!


13. LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... NA MARTINA

Dijous 11 de febrer ha vingut sa mamà de na Martina. Entre na Martina i sa mare ens han contat el conte de La zebra Camila. Na Martina s'ha disfressat de la zebra Camila per a representar-la mentre ens anaven explicant la història.
Ho heu molt bé, gràcies!


12. EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... EN JUANFRAN

Dijous 4 de febrer ha vingut sa mamà d'en Juanfran i hem fet una original manualitat: un peix amb un plat de cartró. Ens hem mostrat un peix que han fet a casa i després cadascú ha pintat el seu. Ens han quedat molt polits!
Moltes gràcies per aquesta estona!


11. EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... EN JAUME

Dijous 28 de gener han vingut els pares d'en Jaume ben carregats. Com que a en Jaume li agraden molt ses festes i son pare surt de caixer, ens han mostrat els complements que duen els cavalls i els cavallers per sortir a la qualcada. Els qui han volgut, han pogut provar de seure a la sella del cavall. També hem pintat i retallat un cavall perhom i després els hem fet ballar al so del jaleo. 
Ha estat una estona ben entretinguda, moltes gràcies!


10. LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... NA LARA

Dijous 21 de gener ha vingut sa mamà de na Lara i hem fet una manualitat molt xula: un cuc amb capses d'ous. Cadascú ha pintat el seu cuc i després la seva mare ens hi ha posat les antenes.
Ens hem divertit molt, gràcies!9. LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... NA MARIA

Dijous 14 de gener han vingut es pares de na Maria i ens han mostrat com es fa un molinet de vent. Quan totes i tots hem tingut el molinet fet, ens han fet un vaixell de paper perhom també.
Gràcies, ens ho hem passat molt bé!


8. EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... EN BRUNO

Dijous 26 de novembre ha vingut sa mamà d'en Bruno amb un gran teatret que han fet a casa, juntament amb les titelles dels tres porquets i el llop. En Bruno i ella ens han explicat la història dels tres porquets molt bé!
Ha estat molt divertit, moltes gràcies!
7. EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... N'ÀNGEL

Dijous 19 de novembre ha vingut sa mamà de n'Àngel carregada amb una maleta i una gran capsa. Ella i n'Àngel ens han contat el conte de La pequeña oruga glotona dins una maleta! Ens han encantat totes les titelles, decorats i menjars de l'erugueta que han fet a casa amb materials 100% reciclats.
Compartir experiències així ens alegra, gràcies!


6. LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... N'AINHOA

Dijous 12 de novembre ha vingut sa mamà de n'Ainhoa a passat una estona amb nosaltres. Ens han explicat que a casa tenen un ca des de fa pocs mesos, es diu Coco Flash i a n'Ainhoa li agrada molt cuidar-lo.
Gràcies per haver-nos visitat!


5. EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... EN SANTY

Dijous 5 de novembre ha vingut sa mamà d'en Santy, que fa feina de cuinera. Al seu restaurant i també a casa seva fan un postre que a en Santy li agrada molt: pastís de formatge. En Santy i ella ens han mostrat com es preprara i després hem pogut tastar-lo. És fàcil de fer i queda ben bo!
Esteim molt agraïts per haver compartit l'experiència!


4. LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... NA BASMA

Dijous 29 d'octubre han vingut a la nostra classe sa mamà i es papà de na Basma, i també es seu germà petit. Son pare fa feina de jardiner i ens ha explicat que a Marrakech hi ha un jardí molt gran i polit, el Jardí Majorelle, que té molts de tipus de plantes i arbres. Després ens ha sembrat dos ramells molt polits per la nostra aula.
Ens agradarà cuidar les nostres noves plantes, gràcies!


3. EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA HA ESTAT... EN BADR

Dijous 22 d'octubre en Badr ha fet 4 anys i en un dia tan assenyalat ha tingut la sort de que sa seva mamà ha vingut a l'escola! A casa seva xerren en àrab i sa mare ens ha mostrat moltes paraules àrabs a partir d'un conte-diccionari d'en Badr. Ens n'hem adonat que l'àrab és molt diferent al català i al castellà i tampoc no s'assembla a l'anglès. Ens ha fet gràcia veure com s'escriu el nostre nom en àrab.
Ha estat molt interessant i esteim agraïts per la visita!


2. LA SEGONA PROTAGONISTA HA ESTAT... NA JÚLIA

Dijous 15 d'octubre ha vingut sa mamà de na Júlia. Ens han mostrat els gegants i capgrossos que tenen a casa seva fets de fusta per sa mare i amb els quals sempre juguen. Ha estat molt divertit fer-los ballar al ritme de sa música de ses festes! Després hem començat un capgros de veritat que ens podrem posar... serà el nostre flautista!
S'experiència ha estat molt entretinguda, gràcies!


1. EL NOSTRE PRIMER PROTAGONISTA HA ESTAT... N'ERIC

Dijous 8 d'octubre ha vingut sa mamà de n'Eric i els dos ens han mostrat com a casa fan unes galetes boníssimes. Hem après a fer-ne i també les hem provat! 
Esteim molt agraïts per haver compartit aquesta experiència!


ELS FLAUTISTES ESTEM MOLT EMOCIONATS AMB AQUEST NOU PROJECTE QUE COMENÇAM! TOTES I TOTS VOLEM SER ELS I LES PROTAGONISTES!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada