CAPSES DE VIDA   
Aquest projecte on mostrem als companys trossets de la nostra vida ens emociona molt.  


DIANA
Na Diana ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta il.lusió: fotos de quan era petita, fotos amb la seva família: papa, mama, la seva germana Sofia, el seu avi, fotos amb amigues i jugant els seus jocs preferits: jugant a la piscina de pilotes, a la platja i menjant gelat. També ens va mostrar alguns joguets: un conillet, en Caillou, un porquet, en Pocoyo i el dibuix de les seves mans. I va triar en Chase, un ca de la "patrulha canina" com a record preferit.


SARA
Na Sara ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta alegria: fotos de quan va néixer i era petita, fotos amb el seu papa i mama, àvia i ties, foto del germanet que és a la panxa de mama, fotos jugant els seus jocs preferits i a diferents moments especials: com Nadal, viatges, amb els cavalls i la visita a l'Aquarium. També ens va mostrar alguns joguets: na Minnie, na Peppa Pig i el seu xumet. I va triar na Cookie, el seu canet, com a record preferit.LLUC
En Lluc ens va mostrar la seva capsa de vida amb molt entusiasme: fotos a la panxa de mama i quan era un nadó, fotos amb el seu papa, mama i la seva germana Noa i de tota la família. També ens va mostrar les seves primeres avarques, la capsa del seu primer San Joan, el primer puzzle, l'estel amb llum per dormir, un tractor, escopinyes de Binillautí, la noticia del diari on va sortir la seva família, fotos sonant el piano i el conte de "Sa lluna màgica" que va escriure i dibuixar la seva mare. I va triar una pilota de futbol com a record preferit.


NOA
Na Noa ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta alegria: fotos de quan era a la panxa de mama, fotos de quan era un nadó, fotos del seu papa i de la seva mama i de l'àvia i una foto d'una cosina. També ens va mostrar la seva manteta que ha emprat des de que era molt petita i alguns joguets:  un mando de jugar i cans de la "patrulha canina". I va triar el tub de bombolles de sabó, com a record preferit.

LUCAS
En Lucas ens va presentar la seva capsa de vida amb molta alegria: una foto de quan era a la panxa de mama, fotos de quan era un nadó i amb la seva família: papa, mama, avis i àvies, els seus cosins i amb n'Hugo, el seu germà. També ens va mostrar fotos amb els seus jocs preferits: puzzles, bolles, donuts...del seu primer viatge, de la seva primera colonia, dels jocs a Es Murtar i de la seva primera visita a Fontirroig als 3 mesos! Ens va mostrar les seves primeres sabatetes i gorro i un conte de textures. I va triar en Mate, un cotxe de "Cars", com a record preferit. HUGO
N'Hugo ens va presentar la seva capsa de vida amb molta il.lusió: una foto de quan era a la panxa de mama, fotos de la seva família: papa, mama, avis, i amb la seva germana n'Africa. També ens va mostrar  una manteta que el sol acompanyar i el tranquilitza i juguets preferits: un plat i una cassola de la seva cuineta que l'encanta, una girafa, un esquirol i els seus cotxes preferits: un camió de bombers i un autobus. Com a record preferit n'Hugo va triar una foto d'un moment emocionant de la seva vida: quan tenia 2 díes  i amb la seva mama va surtir de l'hospital per anar a la seva casa per primera vegada.
1 comentari: