CAPSES DE VIDA   
Aquest projecte on mostrem als companys trossets de la nostra vida ens emociona molt.  


DIANA
Na Diana ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta il.lusió: fotos de quan era petita, fotos amb la seva família: papa, mama, la seva germana Sofia, el seu avi, fotos amb amigues i jugant els seus jocs preferits: jugant a la piscina de pilotes, a la platja i menjant gelat. També ens va mostrar alguns joguets: un conillet, en Caillou, un porquet, en Pocoyo i el dibuix de les seves mans. I va triar en Chase, un ca de la "patrulha canina" com a record preferit.

SARA
Na Sara ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta alegria: fotos de quan va néixer i era petita, fotos amb el seu papa i mama, àvia i ties, foto del germanet que és a la panxa de mama, fotos jugant els seus jocs preferits i a diferents moments especials: com Nadal, viatges, amb els cavalls i la visita a l'Aquarium. També ens va mostrar alguns joguets: na Minnie, na Peppa Pig i el seu xumet. I va triar na Cookie, el seu canet, com a record preferit.

LLUC
En Lluc ens va mostrar la seva capsa de vida amb molt entusiasme: fotos a la panxa de mama i quan era un nadó, fotos amb el seu papa, mama i la seva germana Noa i de tota la família. També ens va mostrar les seves primeres avarques, la capsa del seu primer San Joan, el primer puzzle, l'estel amb llum per dormir, un tractor, escopinyes de Binillautí, la noticia del diari on va sortir la seva família, fotos sonant el piano i el conte de "Sa lluna màgica" que va escriure i dibuixar la seva mare. I va triar una pilota de futbol com a record preferit.

NOA
Na Noa ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta alegria: fotos de quan era a la panxa de mama, fotos de quan era un nadó, fotos del seu papa i de la seva mama i de l'àvia i una foto d'una cosina. També ens va mostrar la seva manteta que ha emprat des de que era molt petita i alguns joguets:  un mando de jugar i cans de la "patrulha canina". I va triar el tub de bombolles de sabó, com a record preferit.
LUCAS
En Lucas ens va presentar la seva capsa de vida amb molta alegria: una foto de quan era a la panxa de mama, fotos de quan era un nadó i amb la seva família: papa, mama, avis i àvies, els seus cosins i amb n'Hugo, el seu germà. També ens va mostrar fotos amb els seus jocs preferits: puzzles, bolles, donuts...del seu primer viatge, de la seva primera colonia, dels jocs a Es Murtar i de la seva primera visita a Fontirroig als 3 mesos! Ens va mostrar les seves primeres sabatetes i gorro i un conte de textures. I va triar en Mate, un cotxe de "Cars", com a record preferit.


 HUGO
N'Hugo ens va presentar la seva capsa de vida amb molta il.lusió: una foto de quan era a la panxa de mama, fotos de la seva família: papa, mama, avis, i amb la seva germana n'Africa. També ens va mostrar  una manteta que el sol acompanyar i el tranquilitza i juguets preferits: un plat i una cassola de la seva cuineta que l'encanta, una girafa, un esquirol i els seus cotxes preferits: un camió de bombers i un autobus. Com a record preferit n'Hugo va triar una foto d'un moment emocionant de la seva vida: quan tenia 2 díes  i amb la seva mama va surtir de l'hospital per anar a la seva casa per primera vegada.

RUFINA
Na Rufina ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta alegria: fotos de quan era a la panxa de la seva mama i  fotos a fer el que més li agrada: comprant al supermercat,  jugant al parc, muntant la seva bicicleta... També ens va mostrar alguns joguets preferits: uns ànecs per jugar a l'aigua i un canet de peluix gris. I com record preferit va triar una nina, que li  recorda quan ella era petita, 
ELÍAS
N'Elías ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta il.lusió: fotos de quan era un nadó i amb el seu papa, mama, germaneta Núria i germanet Victor i fotos de moments especials a la seva vida. També ens va mostrar algunes robes de quan era petit, una capseta amb el perfum del seu papa i una altra amb el perfum de la seva mama i alguns joguets preferits: els seus cotxes, un conte, playmobils i un xiulet. I com a record preferid va triar dos personatges de la patrulha canina: en Chase i en Ryder. CHLOE
Na Chloe ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta il.lusió: fotos de quan era a la panxa de la seva mama i  fotos de moments especials a la seva vida: quan era un nadó, amb el seu papa, la mama, el germanet, amb la seva àvia i cosí, amb els amiguets de l'escoleta... També ens va mostrar algunes robes de quan era petita,un xumet i raspall de dents i alguns joguets preferits. I com a record preferit va triar un dofí de peluix que solia abraçar per dormir.

NURIA ABANTO
Na Nuria ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta alegria: fotos de quan era a la panxa de la seva mama i  fotos de moments especials a la seva vida: el dia del seu primer aniversari en braços de papa, amb la mama i papa a Perú, a l'aeroport amb la seva maleta, jugant amb els seus cotxes i na Minnie. També ens va mostrar les seves robes de quan era petita,un pijama amb na Minnie i unes sabatetes. I com a record preferit va triar una pilota amb na Minnie i na Daisy. 
 

NURIA VILLALONGA
Na Nuria ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta il.lusió: fotos de moments especials a la seva vida: quan era un nadó, amb la seva família, de l'escoleta, amb en Jaume, el seu germà muntant a cavall, a la platja... A més en va mostrar fotos d'animals que li agraden molt: cavalls, tortugues i moixos. Va compartir amb nosaltres juguetes: una nina Barriguita i la foto de na Peppa pig en un cotxet. I com a record preferit va triar una foto dels seus dos moixos: en Burgman i en Sim. 
JOREL
En Jorel ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta alegria: moltes fotos de moments especials a la seva vida: quan era un nadó, amb la seva família, quan era a l'escoleta, a la platja, disfressat de superman, ... A més ens va mostrar la pintura de la seva ma petita, un conte de bombers, una gorra de policia, un spiderman i un conillet de tela de quan era un nadó. I com a record preferit va triar una moto. 


MARTINA
Na Martina ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta alegria: moltes fotos de moments especials a la seva vida: quan era a la panxa de la seva mare, quan era un nadó, amb el seu pare i la seva mare, amb un cavall, a la boda dels seus pares... A més ens va mostrar els seus peluixes i una sabateta de quan era un nadó. I com a record preferit va triar en Skye de la "patrulha canina". 
OMAR
N'Omar ens va mostrar la seva capsa de vida amb molta il·lusió: moltes fotos de moments especials a la seva vida: quan era un nadó, amb la seva mare i germana Sofia, amb el seu pare, passejant amb la nostra mascota Vicky en un barco i dibuixos de la patrulla canina. A més ens va mostrar un conillet de peluix que el va acompanyar des de que va néixer. I com a record preferit va triar una medalla de la classe de l'escoleta "Els elefants". 

1 comentari: