CAPSES DE VIDA

HA ESTAT UN GUST OBRIR CADA CAPSA, DESCOBRIR LA VIDA QUE HA VISCUT CADA FLAUTISTA DURANT ELS SEUS PRIMERS ANYS I CONÈIXER DE PRIMERA MÀ ALGUNDES DE LES SEVES HISTÒRIES MÉS PERSONALS! MOLTES GRÀCIES A TOTES LES FAMÍLIES, HEU FET UNA GRAN FEINA!

Dilluns, 27 d'abril                                                                                           
BASMAAVUI NA BASMA HA OBERT LA SEVA CAPSA DE VIDA AMB MOLTA IL·LUSIÓ! PRIMER ENS HA MOSTRAT EL SEU PELUIX PREFERIT, QUE ÉS UN CA MARRÓ QUE LI VA REGALAR EL SEU AVI, I DESPRÉS HEM VIST LES FOTOS: EL DIA QUE VA NÉIXER; EN BRAÇOS DE LA SEVA GERMANA MAJOR, NA HAFSA; AMB LES MANS PINTADES AMB HENNA AL COSTAT DE LA SEVA GERMANA I LA SEVA COSINA; I ELLA AMB EL SEU PARE QUAN VAN VISITAR L’ALHAMBRA DE GRANADA. TAMBÉ, HA TRET UNES PECES DE CONSTRUCCIONS, QUE ÉS EL JOC QUE MÉS LI AGRADA!
FELICITATS, BASMA I FAMÍLIA! ENS HA AGRADAT MOLT!

 _________________________________________Dilluns, 20 d'abril                                                                                           

AINHOA
N’AINHOA S’HA POSAT MOLT CONTENTA PERQUÈ LI HA TOCAT OBRIR LA SEVA CAPSA DE VIDA! EL PRIMER QUE HA TRET HA ESTAT LA SEVA FLAUTA, QUE LI AGRADA MOLT! TOT SEGUIT, ENS HA MOSTRAT ELS SEUS PERSONATGES PREFERITS, QUE SÓN NA MINNIE I UNA PRINCESA, I DOS PARELLS DE SABATES I UN VESTIT DE QUAN ERA BEBÉ. DESPRÉS, HEM VIST LES FOTOS: QUAN ERA PETITA I QUAN VA ANAR DE VIATGE A BARCELONA AMB EL SEU PARE I LA SEVA MARE.

MOLTES GRÀCIES, AINHOA I FAMÍLIA! HEM XALAT MOLT!
 _________________________________________


Dimarts, 14 d'abril                                                                                               
ERIC

N’ERIC S’HA POSAT MOLT CONTENT EN OBRIR LA SEVA CAPSA DE VIDA! HEM VIST QUE ESTÀ DECORADA AMB EN MICKEY MOUSE I ELS SEUS AMICS. DE DINS, HA TRET EL XUMET QUE VA EMPRAR FINS ELS 7 MESOS I EL CONTE DELS TRES PORQUETS, I TAMBÉ ENS MOSTRAT MOLTES FOTOS: QUAN ERA ACABAT DE NÉIXER; FENT UN MASSATGE A LA SEVA GERMANA PETITA, NA LEIRE; JUGANT AMB LA SEVA CUSSA; DAMUNT LA MOTO AQUÀTICA DE SON PARE; NEDANT A LA PLATJA; QUALCANT UN PONI; QUAN VA ANAR DE VIATGE; ELL AMB LA SEVA FAMÍLIA, I EL SEU MENJAR PREFERIT!
ENHORABONA, ERIC I FAMÍLIA! ENS HA AGRADAT MOLT!
 _________________________________________

Dilluns, 23 de març                                                                                               
MARTINA
AVUI ENS HA MOSTRAT LA SEVA CAPSA DE VIDA NA MARTINA! EL PRIMER QUE HA TRET HA ESTAT UN JOC DE FUSTA QUE LI AGRADA MOLT! DESPRÉS, ENS HA MOSTRAT LA PAPALLONA QUE TÉ DES DE QUE VA NÉIXER, EN MIC, ELS PEÜCS QUE LI VA FER LA SEVA BESÀVIA, EL SEU PRIMER PIJAMA I EL CONTE “BEBÉS DEL MÓN”. LLAVORS, ENS HA EXPLICAT LES FOTOS: QUAN ERA BEBÉ; EL PRIMER VIATGE AMB EL SEU PARE I LA SEVA MARE; AMB LA SEVA TIA; ELS SEUS AVIS; JUGANT AMB ELS SEUS COSINS;  I FENT EL QUE MÉS LI AGRADA, QUE ÉS CANTAR, CUINAR, PINTAR I JUGAR AMB AIGUA!
FELICITATS, MARTINA I FAMÍLIA! HEM COMPARTIT UNA ESTONA ESPECIAL!
 _________________________________________

Dilluns, 16 de març                                                                                               

BADR
EN BADR S’HA POSAT MOLT CONTENT EN VEURE LA SEVA CAPSA DE VIDA! HEM MIRAT ELS COTXES I ANIMALS QUE DECOREN LA CAPSA PER FORA, DESPRÉS L’HA OBERTA I ENS HA MOSTRAT UNA FOTO DE QUAN ERA ACABAT DE NÉIXER, UNA FOTO AL COSTAT DEL SEU GERMÀ MAJOR, EN REDA, I UNA ALTRA FOTO ON ESTÀ DINS UN COTXE DE JUGAR AMB EL SEU GERMÀ. TAMBÉ ENS HA DIT QUIN MENJAR LI AGRADA MÉS I ENS HA MOSTRAT UN COTXE DE CARRERES, UN CA DE PELUIX, UN CAVALL I UNA FIGURA D’UNA JUGADORA DE FUTBOL, QUE LI AGRADA MOLT!
MOLTES GRÀCIES, BADR I FAMÍLIA, ENS HA ENCANTAT!
 _________________________________________


Dilluns, 9 de març                                                                                               
LARA
AVUI HEM DESCOBERT LA CAPSA DE VIDA DE NA LARA! AMB MOLTA IL·LUSIÓ, ENS HA MOSTRAT FOTOS D’ELLA AMB ELS SEUS PARES I LA SEVA GERMANA, ACABADA DE NÉIXER, QUAN ERA PETITONA, DISFRESSADA DE PRINCESA PER PRIMERA VEGADA... ARA JA SABEM QUINES SÓN LES SEVES CANÇONS PREFERIDES, QUE LI ENCANTEN LES OLIVES, QUE LI AGRADA MOLT JUGAR AMB LA SEVA GERMANA MAJOR, N’IRIS, QUINS DIBUIXOS ANIMATS MIRA I TAMBÉ QUE A CASA TÉ MOLTES MASCOTES!
FELICITATS, LARA I FAMÍLIA! ENS HA AGRADAT MOLT!
 _________________________________________

Dimarts, 3 de març                                                                                               
BRUNO
EN BRUNO HA TINGUT UNA BONA ALEGRIA AVUI! HA OBERT LA SEVA CAPSA DE VIDA! ENS HEM FIXAT QUE LA SEVA CAPSA ÉS GRAN I DE COLOR VERMELL, I LA TAPA ESTÀ DECORADA AMB COTXES DE CÓRRER, CADA UN DELS QUALS TÉ UNA LLETRA DEL SEU NOM. DE DINS, HA TRET: UN SPIDERMAN, UNA MONEDA, UNA FOTO D’ELL QUAN ERA BEBÉ EN BRAÇOS DE LA SEVA MARE I AL COSTAT DEL SEU GERMÀ I SON PARE, UN CONTE D’ANIMALS, UN PAL DE LLENYA I UN COTXE DE CARRERES, QUE HA PINTAT EL SEU GERMÀ I LI HA AGRADA MOLT!
GRÀCIES, BRUNO I FAMÍLIA! ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!
 _________________________________________

Dilluns, 23 de febrer                                                                                                 
RAQUEL

QUINA IL·LUSIÓ QUE LI HA FET A NA RAQUEL OBRIR LA SEVA CAPSA DE VIDA! PRIMER HEM LLEGIT EL SEU NOM A LA TAPA I DESPRÉS HA ANAT TRAIENT MOLTES COSES: UNA FLAUTA, LES PRIMERES SABATES, UN BODY  DE QUAN ERA BEBÉ, UN MANGUITO QUE JA NO NECESSITA PER NEDAR, UN XUMET, COM EL QUE LI VA DONAR A S’ÀVIA COREMA, EL CONTE QUE MÉS LI AGRADA I UNA LLUNA, PERQUÈ LI ENCANTA LA CANÇÓ “LA LLUNA, LA PRUNA”. AMB LES FOTOS HEM VIST A NA RAQUEL ACABADA DE NÉIXER, QUAN VA ANAR DE COLÒNIES A BINIPARRATX, AMB ELS SEUS COSINS, NEDANT SENSE MANGUITOS, AMB ELS SEUS PARES I APRENENT A ESCRIURE EL SEU NOM, QUE COMENÇA PER LA LLETRA... R.
MOLT BÉ, RAQUEL I FAMÍLIA! ENS HA AGRADAT MOLT!
 _________________________________________

Dilluns, 16 de febrer                                                                                                 
LUCAS

AVUI EN LUCAS ENS HA PRESENTAT, MOLT CONTENT, LA SEVA CAPSA DE VIDA! OBSERVANT LA CAPSA PER FORA, HEM SABUT QUE LI AGRADEN MOLT LES PILOTES, LA MAR I TAMBÉ ELS PARCS. DE DINS, HA TRET MOLTES FOTOS: QUAN ERA PETITÓ; AMB EL SEU GERMÀ PETIT, N’HUGO; AMB ELS SEUS PARES; ELS QUATRE JUNTS; LA PRIMERA VEGADA QUE VA FICAR ELS PEUS A LA MAR; AMB ELS SEUS COSINS; DE VIATGE; MENJANT EL QUE LI AGRADA... I, FINS I TOT, UNA ECOGRAFIA.  TAMBÉ HA TRET: UN CAMIÓ DE BOMBERS, UNA CULLERA QUE EMPRAVA QUAN ERA BEBÉ, EN POCOYÓ, UNA BAMBA MOLT PETITA,  EL DIBUIX DE LA SEVA MÀ DINS LA DELS SEUS PARES, LA CANÇÓ “UN TREN PETITÓ”, EL CONTE DE L’ERUGUETA, UNA PILOTA I UNS QUANTS ANIMALS, D’ENTRE ELS QUALS LI AGRADA MOLT LA GIRAFA.
FELICITATS, LUCAS I FAMÍLIA! HEM GAUDIT D'UNA BONA ESTONA!

                                 _________________________________________

Dilluns, 2 de febrer                                                                                                 
DILETTA

NA DILETTA S’HA POSAT MOLT CONTENTA EN VEURE LA SEVA CAPSA DE VIDA! ENS HA DIT QUE L’HA DECORADA ELLA. DE DINS, HA TRET UN COR QUE HA PINTAT DE COLOR VERMELL I ENS HA DIT QUE LI AGRADEN ELS CORS, COM ELS QUE FA NA MARIA, LA SEVA MARE. TAMBÉ ENS HA MOSTRAT UN DVD DE LES TRES BESSONES, EL CONTE DELS TRES PORQUETS, UN PITUFO, UNA PEÇA DE CONSTRUCCIONS I UN DIBUIX DE NA PEPPA PIG. DESPRÉS, ENS HA MOSTRAT UNES FOTOS: QUAN VA ANAR A BINIPARRATX, QUAN VAN TROBAR UNA TORTUGA I ELLA BANYANT-SE AMB N’ADRIANA, LA SEVA AMIGA PREFERIDA.
MOLTES GRÀCIES, DILETTA I FAMÍLIA! ENS HA AGRADAT MOLT!

                                 _________________________________________

Dilluns, 26 de gener                                                                                                 
MARC
AVUI EN MARC HA TINGUT LA SORT D’OBRIR LA SEVA CAPSA DE VIDA! EL PRIMER QUE HA TRET HAN ESTAT MOLTES FOTOS: ELL QUAN ERA BEBÉ, ELL AMB LA SEVA GERMANA MAJOR, AMB ELS SEUS PARES, AMB ELS SEUS AMICS, CELEBRANT ELS ANYS, AMB ELS CAVALLS DE LES FESTES DE MAÓ, AMB UN MOIX I JUGANT I PASSANT-S’HO MOLT BÉ! DESPRÉS, ENS HA MOSTRAT UNES SABATES QUE JA LI VAN PETITES, UN CONTE I UN PEIX PER JUGAR AL BANY, UN RASPALL I UNA PINTA DE BEBÉ, UN CONJUNT D’ANIMALETS DE GRANJA... I EN MICKEY MOUSE DE PELUIX, A QUI S’ESTIMA MOLT!
MOLT BÉ, MARC I FAMÍLIA, ENS HA ENCANTAT!

_________________________________________

Dilluns, 19 de gener                                                                                                 
MARIA

QUINA ALEGRIA PER NA MARIA! LI HA TOCAT PRESENTAR-SE AMB LA SEVA CAPSA DE VIDA! ENS HA MOSTRAT MOLTES FOTOS: LA PANXA DE LA SEVA MARE QUAN ELLA ESTAVA DINS, ACABADA DE NÉIXER, DISFRESSADA, EL DIA QUE LA VAN BATIAR, ELLA AMB ELS SEUS PARES I AMB LA SEVA GERMANA MAJOR, AMB ELS SEUS AVIS I LA RESTA DE LA FAMÍLIA, EL VIATGE A CASA D’EN MICKEY MOUSE, EL SEU MENJAR PREFERIT... TAMBÉ HA TRET UN DIBUIX QUE LI HA FET LA SEVA GERMANA, UN NINOT QUE SE LI HA DE DONAR CORDA, UN NINOT DE PUNT FET DE L’ÀVIA, UN CONTE DE QUAN ERA PETITA, UN VAIXELL DE LA SEVA CLASSE DE L’ESCOLETA, LES FIGURETES D’EN MICKEY I NA MINNIE... I UN GELAT DE JUGAR, QUE ENS HA FET GANA!
GENIAL, MARIA I FAMÍLIA, HEM XALAT  MOLT!
_________________________________________

Dilluns, 12 de gener                                                                                                 
GIAN

DESPRÉS DE LA CAPSA D'EN XAVI, TAMBÉ HEM OBERT LA CAPSA DE VIDA D'EN GIAN, FENT UNA EXCEPCIÓ, PERQUÈ SE'N VA A VIURE A MADRID. A LA CAPSA HEM VIST UNES IMATGES DE MOTOS, QUE LI AGRADEN MOLT. ENS HA MOSTRAT FOTOS ON SE'L VEU QUAN ERA BEBÉ I AMB ELS SEUS PARES; HEM VIST IMATGES DEL SEU MENJAR PREFERIT, TAMBÉ HA TRET EN BOB ESPONJA, ENS HA MOSTRAT UN XUMET DE QUAN ERA PETIT I TAMBÉ HEM VIST UNA ECOGRAFIA DE QUAN ESTAVA DINS LA PANXA DE LA SEVA MARE.
MOLTES GRÀCIES, GIAN, ENS HA AGRADAT MOLT OBRIR LA TEVA CAPSA DE VIDA! DES D'AQUÍ ET DESITJAM MOLTA SORT A TU I LA TEVA FAMÍLIA EN EL VOSTRE NOU DESTÍ!
_________________________________________

Dilluns, 12 de gener                                                                                                 
XAVI

AVUI NA SAFARI ENS ESPERAVA UNA ALTRA VEGADA ASSEGUDA DAMUNT UNA CAPSA TAPADA AMB LA TELA BLAVA I L’ENCARREGAT DEL DIA L’HA DESTAPADA... “ÉS SA MEVA”, HA DIT AMB ALEGRIA EN XAVI EN VEURE LA SEVA CAPSA DE VIDA! D’AQUESTA HA TRET UNA FOTO DE QUAN ERA PETIT I ANAVA DE GRAPES, UNA GIRAFA AMB LA QUAL JUGAVA AL BANY, UN JOC DE QUAN ERA BEBÉ I UN CONTE DE ROBA QUE ES DIU “BONA NIT, OSSET”, QUE TRACTA SOBRE L’HORA D’ANAR A DORMIR I LI AGRADA MOLT!
GRÀCIES, XAVI I FAMÍLIA, COMPARTIR AQUESTES ESTONES ÉS UN PLAER!

_________________________________________

Dilluns, 15 de desembre                                                                                               
JÚLIA
NA JÚLIA S’HA POSAT MOLT CONTENTA QUAN HEM DESCOBERT LA SEVA CAPSA DE VIDA! PRIMER DE TOT, HA TRET UN RATOLÍ QUE TENIA QUAN ERA BEBÉ, UNA NENA I UNA PANDERETA! DESPRÉS ENS HA MOSTRAT L’ARBRE DE LA SEVA FAMÍLIA, EXPLICANT QUI ÉS CADASCÚ, I MOLTES FOTOS ON HEM VIST A NA JÚLIA ACABADA DE NÉIXER, AMB SON PARE I SA MARE, AMB ELS SEU GERMÀ MAJOR I LA SEVA GERMANA MITJANA, AMB ELS AMICS I LA FAMÍLIA, I AMB EL QUE LI AGRADA, COM ELS GEGANTS EN MINIATURA, LES TORTUGUES... ENS HA DIT QUINES SÓN LES SEVES PEL·LÍCULES PREFERIDES, ENS HA CANTAT ALGUNES CANÇONS I TAMBÉ HEM VIST UNS VÍDEOS ON CANTA I BALLA!
FANTÀSTIC, JÚLIA I FAMÍLIA, HEM COMPARTIT UNA GRAN ESTONA!
_________________________________________

Dilluns, 1 de desembre                                                                                                 
SANTY
AVUI EN SANTY HA ESTAT L’AFORTUNAT QUE HA OBERT LA SEVA CAPSA DE VIDA! D’AQUESTA HA TRET TRES JOGUETS: UNA CÀMARA DE FOTOS, UN CAMIÓ I UN DINOSAURE! DESPRÉS HA TRET MOLTES FOTOS, ON L’HEM VIST: QUAN ERA BEBÉ; CELEBRANT ELS SEUS ANIVERSARIS; AMB ELS SEUS PARES I LA SEVA GERMANA GRAN; AMB ELS SEUS AVIS; QUAN VA ANAR A LA PLATJA; QUAN VA ANAR A VEURE ANIMALS... I TAMBÉ ENS HA MOSTRAT UNA COIXINERA DEL SEU LLIT DE BEBÉ I PECES DE ROBA QUE JA LI ESTAN PETITES: UNA CAMISETA, UN GORRO I UNS GUANTS, I ENS HEM FIXAT COM HA CRESCUT!
GRÀCIES, SANTY I FAMÍLIA, ENS HA AGRADAT MOLT LA TEVA CAPSA!
_________________________________________

Dilluns, 24 de novembre                                                                                                 
ELISA
HA ARRIBAT EL TORN DE N’ELISA! MOLT CONTENTA, HA AGAFAT LA SEVA CAPSA DE VIDA I ENS HEM FIXAT EN EL SEU NOM I EN LES FOTOS DE QUAN ERA BEBÉ ENGANXADES A LA TAPA. EL PRIMER QUE HA TRET HA ESTAT LA SEVA “MUÑEQUITA”, AMB LA QUAL JUGAVA QUAN ERA BEBÉ. TAMBÉ ENS HA MOSTRAT UNES PECES DE CONSTRUCCIONS I UN CONTE,  PERQUÈ LI AGRADEN MOLT.  DESPRÉS, HEM VIST LES FOTOS: LA SEVA PRIMERA FOTO, ELLA AMB ELS SEUS PARES, EL DIA DEL SEU BATEIG, ELLA AMB EL SEU GERMÀ GRAN, EL DIA QUE VA ARRIBAR A CASA I EL SEU PRIMER DIA DE GUARDERIA. 
FELICITATS, ELISA I FAMÍLIA! ENS HA AGRADAT MOLT!
_________________________________________

Dilluns, 17 de novembre                                                                                                 
ÀNGEL
QUINA SORT, N’ÀNGEL HA ESTAT L’ENCARREGAT I HA DESTAPAT LA SEVA CAPSA DE VIDA! TOT D’UNA HEM SABUT QUE LI AGRADEN MOLT ELS COTXES I DE LA CAPSA N’HA TRET UNS QUANTS. TAMBÉ ENS HA PORTAT UNA MOTO AMB LA QUE LI AGRADA MOLT JUGAR! DESPRÉS ENS HA MOSTRAT MOLTES FOTOS, ON L’HEM VIST QUAN ERA BEBÉ, AMB LA SEVA FAMÍLIA I FENT COSES QUE LI AGRADEN, COM NEDAR A LA PISCINA, ANAR AL PARC O JUGAR AMB LA SEVA GERMANA GRAN.
 MOLT BÉ, ÀNGEL I FAMÍLIA! HEM COMPARTIT UN BON MOMENT!
_________________________________________


Dilluns, 10 de novembre                                                                                                 
PAULA
AVUI LI HA TOCAT A NA PAULA! EMOCIONADA, HA OBERT LA SEVA CAPSA DE VIDA! AMB LES FOTOS, HEM CONEGUT ALS SEUS PARES I LES SEVES DUES GERMANES GRANS I L’HEM VISTA QUAN ERA BEBÉ, DISFRESSADA A CADA CARNAVAL I CELEBRANT ELS ANYS. TAMBÉ ENS HA EXPLICAT QUÈ LI AGRADA FER I QUI SÓN ELS SEUS MILLORS AMICS. A MÉS A MÉS, HA TRET: UN SONALL, UN PLAT AMB UN DIBUIX DE SOPA, UN “PITUFO”, UN PETIT CAVALL I NA BLANCANEUS, PERQUÈ LI ENCANTEN LES PRINCESES.
GRÀCIES, PAULA I FAMÍLIA! ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!
_________________________________________

Dimarts, 3 de novembre                                                                                                 
JAUME
QUAN L’ENCARREGADA HA ALÇAT LA TELA, EN JAUME S’HA POSAT MOLT CONTENT! ERA LA SEVA CAPSA DE VIDA! L’HA OBERTA I ENS HA MOSTRAT MOLTES FOTOS: QUAN ERA ACABAT DE NÉIXER; ELL AMB ELS SEUS PARES I LA SEVA GERMANA PETITA; LA TANCA I ELS SEUS ANIMALS; ES MURTAR, ON PASSA L’ESTIU; ELS GEGANTS; LA BARCA... I TAMBÉ HA TRET UNA SABATA PER ANAR A LA PISCINA, QUE JA NO LI ESTÀ BÉ, DOS DELS SEUS PRIMERS CONTES I UN JOGUET QUE LI AGRADA MOLT: UNA FURGONETA!
MOLT BÉ, JAUME I FAMÍLIA! HEM PASSAT UNA BONA ESTONA!
_________________________________________


Dilluns, 27 d'octubre                                                                                                 
ROSER
AVUI HEM DESCOBERT LA TERCERA CAPSA DE VIDA: LA DE NA ROSER! QUINA IL·LUSIÓ! ENS HA MOSTRAT FOTOS D’ELLA AMB LA SEVA FAMÍLIA I TAMBÉ DE QUAN ERA MOLT PETITA I LA VAN BATIAR. EL SEU GERMÀ I LA SEVA GERMANA, QUE SÓN MAJORS QUE ELLA, LI HAN FET UNS DIBUIXOS MOLT POLITS. ARA JA SABEM QUIN ÉS EL SEU COLOR PREFERIT  I TAMBÉ QUE LI ENCANTA BALLAR, CANTAR I FER SONAR INSTRUMENTS, COM LA PANDERETA!
FELICITATS, ROSER I FAMÍLIA, TOT ENS HA AGRADAT MOLT!
_________________________________

Dilluns, 20 d'octubre
ADRIÀ
QUINA SORPRESA PER A N’ADRIÀ! AVUI DAVALL LA TELA BLAVA HI HAVIA LA SEVA CAPSA DE VIDA. DE LA CAPSA HA TRET UNA FOTO DELS SEUS PARES, UNA ALTRA DE QUAN ERA UN BEBÉ,  UNA D’ELL AMB LA SEVA GERMANA PETITA, UNA ALTRA AMB EL SEU MILLOR AMIC I UNA DE LA SEVA MASCOTA. TAMBÉ ENS HA MOSTRAT EL MENJAR QUE MÉS LI AGRADA, EL CONTE DELS TRES PORQUETS, EL COLOR VERD I UN JOC DE QUAN ERA MOLT PETIT. PERÒ, SABEU QUÈ LI INTERESSA MOLT ARA? ELS DINOSAURES! 
MOLTES GRÀCIES, ADRIÀ I FAMÍLIA! HEM XALAT MOLT!
_________________________________

Dimarts, 14 d'octubre
SAFARI
NA SAFARI JA HA OBERT LA SEVA CAPSA DE VIDA!
ARA JA LA CONEIXEM MÉS: 
ÉS UNA GIRAFA QUE VA NÉIXER A ÀFRICA 
EL DIA QUE VA FER 3 ANYS 
VA DIR A LA SEVA MARE 
QUE TENIA GANES DE CONÈIXER ALTRES LLOCS 
I ELLA LI VA EXPLICAR 
QUE CONEIXIA UN SECRET PER VOLTAR PEL MÓN:
CONVERTIR-SE EN UNA GIRAFA DE PELUIX
MENJANT LA FULLA MÀGICA... I AIXÍ HO VA FER.
HEM VIST FOTOS DE LA SEVA FAMÍLIA, 
EL SEU PRIMER BIBERÓ, 
UN CONTE, EL JOC QUE APRÈN A JUGAR... 
TAMBÉ HEM ESCOLTAT LA MÚSICA QUE LI AGRADA 
I HEM SABUT QUE LI ENCANTEN ELS INSTRUMENTS MUSICALS, 
EN ESPECIAL LA FLAUTA.
MOLT BÉ, SAFARI! ESTEIM MOLT CONTENTS DE SER ELS TEUS AMICS!______________________________

LES CAPSES DE VIDA HAN DE CONTENIR 
LES COSES MÉS IMPORTANTS I REPRESENTATIVES 
DE LA HISTÒRIA DE CADA FILLET I FILLETA.

ENS AJUDARAN A CONÈIXER-NOS MÉS BÉ, 
POTENCIANT LA PRÒPIA IDENTITAT, 
I A RELACIONAR LA NOSTRA VIDA 
AMB LA DELS ALTRES 
PERQUÈ SEGUR QUE TENIM 
MOLTS ASPECTES EN COMÚ!

6 comentaris:

 1. Hem xalat molt mirant es blog i comentant ses coses que fan na Roser i els seus companys i companyes. Gràcies!
  Família Pons Mir

  ResponElimina
  Respostes
  1. M'alegra saber que heu passat un bona estona amb es blog!

   Elimina
 2. Oh!! Quina xalada!!!
  Na Júlia a vingut molt contenta!! moltes gracies i mols de besos!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, hem xalat molt! Jo també estic contenta de que ella hagi gaudit del seu moment! Gràcies a voltros! És un gust descobrir cada capsa de vida! Besades
   Mónica

   Elimina
 3. Na María ja tenía moltes ganes de poder mostrar sa seva capsa de vida. Ha estat molt contenta. Hem xalat molt tota sa familia poder veure junts ses fotos en es blog. Moltes Gracies!!!!
  Marta, Juanjo, Carla i Maria

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Maria i família! Ho sé cert que tenia moltes ganes, és molt especial obrir sa pròpia capsa de vida! Moltes gràcies a voltros!!!
   Mónica

   Elimina